От профила във Фейсбук на Костадин Ангелов  Излъга ли Лена

...
От профила във Фейсбук на Костадин Ангелов  Излъга ли Лена
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Излъга ли Лена Бориславова българските медици?

От профила във Facebook на Костадин Ангелов 
Излъга ли Лена Бориславова българските медици?

Или за какво Кирил Петков подведе българските лекари, експерти по здравни грижи и санитари, че ще получават по съществени заплати по 2000, 1500 и 910 лв., считано 12.04.22г.?

Ето и обстоятелствата:

1. На 12.04.22г. беше подписан Колективен трудов контракт в бранш " Здравеопазване ", който влиза в действие от същия ден и дефинира посочените нагоре прагове на минимални съществени заплати за лекарите, сестрите и санитарите в системата на българското опазване на здравето.(снимка 1)

2. На 03.04.22г. Лена Бориславова дава обещание, че до седмици ще станат факт горните съществени заплати в бранш опазване на здравето.(видео)

3. На 29.04.22г. беше подписан и Националния рамков контракт сред представителите на Надзорния съвет на НЗОК и Българския лекарски съюз. В него написа, че главните заплати ще бъдат нараснали едвам от 01.08.22г. и то при редица противоречиви условия.(снимка 2)

4. На 12.04.22 година споделих на Лена, че е към момента дадено и когато всички лекари, медицински сестри, санитари и други в лечебните заведения в България, получат тези съществени заплати, които в този ден сте договорили, тогава ще е изпълнено.

А до тогава ще е просто лист хартия.

Или по какъв начин беше-просто писмо.

До дядо- на село...(снимка 3)

Оставям на вас да прецените за какво държавното управление ИЗЛЪГА българските медици.

Вероятно тъй като просто Киро по този начин го може най-добре...

  



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР